Delivery Information

7.7. Delivery Information (from Terms & Conditions)

7.7.1. Clientul are la dispozitie o singura modalitate de transport a produselor achizitionate, respectiv prin intermediul unei firme de curierat rapid (Fan Courier).

ATENTIE! Livrarea produselor catre Client se face doar catre o persoana majora pe baza unui document de identitate!

7.7.2. Livrarile se vor efectua,  in medie in 4-5 zile de la confirmarea comenzii, fara a depasi termenul de 30 de zile. In cazul in care produsul nu poate fi livrat, Xia Group se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate de catre Xia Group in termen de maximum 30 de zile.

7.7.3 Costul livrarii prin curier este de 20,46 lei Standard / 31,00 lei Redcode daca coletul are greutatea de pana la 1 kg, crescand proprortional cu greutatea si voumul coletului. Pretul serviciilor de livrare se calcueaza la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a comenzii, Clientul acceptand in mod expres acest cost prin plaserea comenzii.

7.7.4. In cazul in care Clientul nu este gasit la adresa mentionata sau nu reuseste sa ia contact cu acesta, Comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Xia Grup, Clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

7.7.5. Xia Grup isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Xia Grup care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.


7.7.6. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Xia Grup fata de orice Client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Xia Grup de la acest client.